Om 6kr.se

RFSL Kronoberg logotyp.Region Kronobergs logotypHemsidan 6kr.se drivs av föreningen RFSL Kronoberg – Riksförbundet för homosexuellas, bisexuellas, transpersoners och queeras rättigheter. RFSL bildades 1950 (länk till Wikipedia) och avdelningen i Växjö har funnits sedan 1989.

Hemsidan 6kr.se drivs som en del av projektet ”MSM Fältarbete” som vi genomför tillsammans med Region Kronoberg. Genom 6kr.se förmedlar vi information om säkrare sex, män som har sex med män, könssjukdomar, samlevnad, testning till i huvudsak Kronobergs läns invånare. Som Kronobergare kan du även beställa kondomer kostnadsfritt genom hemsidan. Syftet med att skänka bort kondomer är dels att minska spridningen av könssjukdomar men även för att långsiktigt öka kondomanvändningen genom att ta bort alla ursäkter som finns för att inte använda kondom. Det finns en kondom för alla – oavsett storlek, allergi eller andra anledningar. 

RFSL Kronoberg har sin lokal på Norrgatan 17, mitt i centrala Växjö. Se hemsidan www.kronoberg.rfsl.se eller facebook-sida för mer info.

 

Kommentera