Beställ gratis kondomer

Sex och lust är viktiga delar av livet och det finns ingen anledning av utsätta sig för onödiga risker när möjligheten till ett tryggare sexliv är så enkelt som att använda kondom. Vi vill gärna ge dig möjligheten att fortsätta njuta av säkrare sex – och kanske hitta en ny favoritkondom på samma gång. Oavsett om du behöver en liten eller en stor kondom så finns det något för dig. Vill du testa en ny färg eller smak? Eller har du behov av en kondom utanför standardsortimentet? Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta en kondom som funkar för dig.

Såhär funkar det

Fyll i formuläret så skickar vi en omgång kondomer till dig. Kom ihåg att fylla i hela adressen och e-postadressen – vi kommer skicka ett mail till dig för att bekräfta beställningen innan vi skickar. Vi skickar endast till dig som bor i Kronobergs län och du kan inte beställa oftare än varannan vecka.

Vi skickar alltid i ett diskret kuvert – inga loggor, ingen avsändare. Du får 5 kondomer och 3 förpackningar glidmedel tillsammans med lite information. Vi skickar våra paket en gång per vecka. Vi sparar inga uppgifter om dig eller din beställning efter att brevet är skickat.

På 6kr.se försöker vi ge dig ett bra och representativt utbud av godkända kondomer av hög kvalitet. Skulle det vara så att du fortfarande inte hittar någon som passar dig i storleken, smaken eller om du har allergi eller överkänslighet så får du gärna ta kontakt med oss för tips och råd.

Läs om våra olika kit här! 

Beställ kondomer

För att vi ska kunna skicka din bekräfta och skicka din beställning är det viktigt att du fyller i fullständig adress och e-postadress.

Vi sparar aldrig adressuppgifter efter att din beställning skickats.

Namn

Adress (glöm inte postnummer och ort!)

E-post

Välj ditt kit

Jag vill prova en specialkondom
RFSU 17006Erotim DryPasante DelayAmor ColdAmor Hot

Övrigt

Kommentera